Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 13 августа 2014 г.

Вірменська община допомагає військовослужбовцям

13 серпня 2014 року у прес-центрі міської ради відбулася зустріч, де представники вірменської общини Житомирської області "Еребуні" передали кошти на лікування 4 поранених військовослужбовців, які виконували свої службові обов’язки під час проведення антитерористичної операції.

Заступник міського голови Олександр Бочковський подякував вірменам за підтримку військових та зауважив, що житомирська громада – єдина: «Не залежно від походження, від мови, якою спілкуємося, ми – єдині: у щасливу хвилину і у важкі часи».

Фінансову допомогу передали родичам військовослужбовців, які отримали поранення у зоні АТО.

Голова вірменської общини Грант Даян зазначив: «Вірменська громада вкотре вирішила зробити свій вклад і допомогти. Це чергове зібрання на підтримку українських військових. Ми – єдині, ми разом, ми пліч-о-пліч будемо стояти з сім’ями військових».

Також він поінформував, що громада «Еребуні» і надалі планує допомагати людям, які приймають участь в АТО, їх сім’ям, підтримувати дух єдності України.

Виконавчий Директор вірменської общини «Еребуні» В.Петросян вважає військовослужбовців 95-ої аеромобільної бригади цвітом української нації, елітою Збройних Сил України: «Природно, що ми не можемо залишатися осторонь. Ми зобов’язані допомагати їм, чим можемо, адже це все робиться за нас, за нашу спільну Батьківщину!».

Рідні поранених воїнів звернулися зі словами вдячності до вірменської громади: «Від імені родичів, кому надали допомогу, хочемо подякувати вам. Багатьох ця біда об’єднала, дуже багато відгуків, повідомлень з підтримкою нам приходить від житомирян та іноземців. Нашим хлопцям дуже важлива, звичайно, й фінансова допомога, але й моральна підтримка теж».

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога