Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 21 августа 2014 г.

Для реабілітації учасників АТО відремонтували дві палати у Бердичеві

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський 21 серпня відвідав Житомирський обласний військовий шпиталь ветеранів війни у м. Бердичеві. Цього дня у медичному закладі в експлуатацію здали дві палати для реабілітації учасників АТО з Житомирщини.

Ремонт було здійснено за фінансової підтримки воїнів-афганців, котрі розуміють учасників АТО як ніхто інший.

Головний лікар шпиталю Павло Журбенко повідомив, що наразі відремонтовано дві палати в терапевтичному та неврологічному відділеннях. Планується створити комфортні умови для бійців у кожному відділенні шпиталю. Ремонтні роботи вже ведуться у палаті в кардіології, яка також призначена для лікування учасників АТО.

Сергій Машковський, перебуваючи у шпиталі, завітав до неврологічного відділення, в якому на реабілітації знаходяться три військовослужбовці.

Очільник області подякував молодим людям за їх відвагу та героїзм. Наголосив на тому, що обласна влада буде дбати про всіх учасників АТО з Житомирщини та закликав з усіма питаннями та проблемами звертатися особисто до нього. Пообіцяв посильну підтримку та допомогу. А також вручив нашим героям подарунки.

Бердичівський міський голова Василь Мазур в свою чергу подарував сучасний телевізор у палату, в якій на реабілітації перебувають військові. А представники Житомирської обласної спілки ветеранів афганської війни вручили бійцям тонометри.

Директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас розповів журналістам, що сьогодні шпиталь на 100% забезпечений медикаментами та харчуванням. Додаткових коштів не потребує. У медзакладі 40 грн. на добу виділяється на забезпечення медикаментами пацієнтів та 35 грн. – на харчування.

Павло Журбенко наголосив на тому, що хлопці у шпиталі проходять лікувально-реабілітаційний процес, який може затягнутися навіть на роки.

Наразі у Житомирському обласному військовому шпиталі у Бердичеві на реабілітації перебуває четверо учасників АТО.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога