Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 23 августа 2014 г.

Вітання голови обласної державної адміністрації С. Машковського та голови обласної ради В. Француза з Днем незалежності України

Шановні жителі області!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята нашої державності – Дня незалежності України!

24 серпня 1991 року - знаковий момент, який увійшов золотою сторінкою в історію нашої країни. Саме тоді було започатковано нову епоху в житті української держави: законодавчо закріплено її споконвічну мрію – демократичне прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання та культурного піднесення.

Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної України, повинні об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави.

Цьогоріч це державне свято набуло особливого значення, адже ми знову боремося за соборність та цілісність територій. Військовослужбовці України боронять наше право на мир та волю на сході країни. Вдячні нашим військовим за їх героїзм, відвагу та мужність.

Обласна влада спільно із громадськими активістами та жителями Житомирщини постійно передає вантажі гуманітарної допомоги нашим військовослужбовцям, опікується пораненими та сім’ями загиблих.

Перед Україною та її громадянами сьогодення поставило складні та відповідальні завдання, але разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави та її європейського майбутнього. Майже весь світ висловлює нам свою підтримку та готовність допомагати. Українці довели, що вони – єдина сильна нація!

Від щирого серця зичимо міцного здоров’я та щастя, добра та достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах. Добрі починання в ім’я соборної незалежної демократичної та процвітаючої України – надійна запорука добробуту й щасливого життя її народу.

Зі святом! Слава Україні!

З повагою

Голова обласної державної адміністрації
Сергій Машковський

Голова обласної ради
Віталій Француз

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога