Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 23 августа 2014 г.

Розширена нарада керівників навчально-виховних закладів міста Житомира

22 серпня 2014 року в сесійній залі Житомирської міської ради відбулася розширена нарада керівників навчально-виховних закладів міста Житомира за участі в.о. Житомирського міського голови Любові Цимбалюк, заступника міського голови Олександра Бочковського, представників управління освіти Житомирської міської ради, а також керівників закладів освіти та представників батьківського комітету.

Про основні здобутки освітньої галузі міста за 2013-2014 навчальний рік, проблеми, тенденції та пріоритети на майбутнє прозвітувала заступник начальника управління освіти Житомирської міської ради Раїса Кошевич.

У ході наради в.о. міського голови Любов Цимбалюк подякувала присутнім у залі за плідну та ефективну роботу, а також зазначила, що міська рада та її депутатський корпус до галузі освіти відносяться з великим шануванням, бюджет міста розподіляється достатньо обережно і максимально враховує потреби освіти. За словами в.о. міського голови у цьому році на освітню галузь було виділено на 4 мільйони більше коштів в порівнянні з минулим.

«На сьогодні використано тільки 52 % коштів, які вам виділені. Не завжди своєчасно проводяться тендери, тому у нас виникають проблеми. Звертаю вашу увагу на те, що кошти потрібно використати»,- зауважила Любов Цимбалюк

Цього ж дня кращі із кращих освітян міста за значний внесок у розвиток сфери освіти отримали почесні грамоти виконавчого комітету Житомирської міської ради, Гранти міського голови, нагрудні знаки, подяки та премії конкурсу «Школа року».

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога