Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 21 августа 2014 г.

Броньовик для перевезення поранених поїхав до 95-ої в зону АТО

У зону проведення АТО бійцям 95-ої аеромобільної бригади з Житомира відправився броньований автомобіль, призначення якого – транспортування поранених. Автівка має рівень захисту класу B7 і розрахована на ефективний захист від сучасної армійської зброї, ручних гранат і вибухових речовин. Цей автомобіль зможе вберегти життя Житомирських десантників, переконаний перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин. Розповідає, що разом з благодійниками вдалося купити подібний броньовик, дообладнати, перекрасити його і доправити на фронт:

«Сполучення між дислокаціями бригади досить складне, хлопці постійно їздять у відкритих автомобілях або бронетранспортерах. Все це прострілюється. Ми розуміємо що досить багато поранених і питання їх стоїть теж гостро. Для того, щоб дати можливість убезпечити перевезення поранених, виникла така ідея купити броньований автомобіль. Хлопці з Хмельницького відгукнулися на цю пропозицію, допомогли, разом знайшли машину, купили».

Благодійник Артем впевнений, що умови перебування військових в зоні АТО бажають кращого. Каже – першочергова задача, максимально захистити здоров’я та життя військових:

«Почули про проблему 95тої бригади і вирішили взяти участь фінансово в придбанні даного автомобіля. Сподіваємося, що це хоч якось допоможе нашим бійцям і збереже кілька життів, хоча б як мінімум».

Загрузити автівку благодійною допомогою приїхав генеральний директор Житомирського картонного комбінату Олег Карпека. Сам, за власний кошт придбав військовим тепловізор, який десантники отримають по приїзду броньовика:

«Ми, так як нам не все одно що відбувається в країні, постаралися зробити все від нас залежне, зараз як би готуємо допомогу нашій 95той бригаді. Допомогли: купили сигарет, загалом, постійно допомагаємо водою, радіостанціями».

Збір благодійної допомоги військовим 95-ої аеромобільної бригади триває. Долучаймося до благородної справи. Україну захищають справжні чоловіки.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога