Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 23 августа 2014 г.

У Житомирському військовому шпиталі на лікуванні 143 бійці із зони АТО

Про медичну допомогу пораненим учасникам АТО з Житомирщини розповідав журналістам директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас.

Він повідомив, що наразі за ініціативи голови облдержадміністрації Сергія Машковського розроблено проект програми щодо лікування та реабілітації поранених військовослужбовців нашої області у медичних закладах Житомирщини. До переліку увійдуть обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського, обласний центр вертебрології та реабілітації, обласний лікувально-санаторний заклад радіаційного захисту дорослого та дитячого населення «Дениші», обласний військовий шпиталь ветеранів війни у м. Бердичеві, обласна психіатрична лікарня №1 та обласний наркологічний диспансер. У цих закладах будуть створені додаткові місця для поранених у зоні АТО.

«У Житомирському військовому шпиталі на лікуванні та реабілітації перебуває 143 військовослужбовці, котрі були поранені в зоні АТО. 43 з них поранені, але неважкі, а 100 лежать із різними травмами та захворюваннями», - проінформував Олександр Торбас.

За словами посадовця, за даними станом на 18 серпня ще 73 військові з Житомирщини лікуються у закладах охорони здоров’я Міністерства оборони України. Це Київ, Одеса, Вінниця, Львів, Харків.

Нагадаємо, що четверо поранених у зоні АТО бійців перебувають на реабілітації у Житомирському обласному військовому шпиталі ветеранів війни у м. Бердичеві.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога