Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 23 августа 2014 г.

Вітання з Днем Державного Прапора України голови облдержадміністрації С. Машковського та голови обласної ради В. Француза

Шановні жителі Житомирщини!

Дорогі земляки!

Щиро вітаємо вас із Днем Державного Прапора України.

Державний прапор – це символ нашої державності, свободи і незалежності, наших споконвічних цінностей: мирного неба та щедрої пшеничної ниви. Його історія починається з часів Київської Русі – вже тоді жовтий і синій кольори символізували територію українських земель.

Під жовто-синім стягом Український народ здобув свою незалежність, соборність та самостійність. Сьогодні наші визволителі йдуть з Державним Прапором у бій, вивішують рідне знамено на будівлях визволених від тероризму українських сіл і селищ, містечок і великих міст.

Ми віримо, що під благословенням Українського прапора наша Батьківщина незабаром досягне миру і справедливого ладу, а працьовитий український народ зробить все можливе для її розбудови, процвітання та доброї слави у світі.

Хай державний Прапор завжди майорить над Україною, утверджуючи нашу єдність від півночі до півдня, від заходу до сходу, нашу незламну волю і непоборний патріотизм. Хай у кожній українській оселі буде наш Прапор як оберіг від усіх негараздів, як свідчення пошани до своїх коренів і віри в щасливе майбуття своїх нащадків.

Голова Житомирської обласної державної адміністрації
Сергій Машковський

Голова Житомирської обласної ради
Віталій Француз

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога