Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 21 августа 2014 г.

У Житомирі обговорили кандидата на посаду начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області

20 серпня у Житомирі відбулося громадське обговорення кандидата на посаду начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області Лілії Куришко.

Розпочинаючи захід, голова облдержадміністрації Сергій Машковський акцентував на тому, що проведення такої зустрічі з громадою є ініціативою самої Лілії Куришко.

«Усі кандидатури на ключові посади в області повинні обговорюватися з громадськістю. Знаючи про мою позицію, Лілія Анатоліївна виступила з ініціативою провести громадське обговорення і стосовно себе. Остаточне ж рішення щодо призначення на цю посаду прийматиме головне управління Державної фіскальної служби. Загалом, на цю посаду на конкурсних засадах претендують семеро кандидатів», – сказав Сергій Машковський.

Беручи слово, Лілія Куришко коротко окреслила основні факти своєї біографії.

«Я починала свою трудову діяльність з вузького та доволі складного напрямку – валютного законодавства. Потім, із 2002-го року, коли в Україні почали створюватися спільні підприємства з іноземними інвестиціями, займалася адмініструванням усіх податків і платежів, в основному, юридичних осіб. За час роботи в податковій службі я курувала всі профільні напрямки, крім податкової міліції та слідства», – розповіла Лілія Куришко.

При цьому мотивуючи прагнення зайняти посаду начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області, претендент зазначила, що має достатній досвід роботи та знає, як діяти в ситуаціях частої зміни податкового законодавства. А тому вона готова на професійному рівні вирішувати можливі проблеми та брати на себе відповідальність.

«1 січня 2015-го року наша держава переходить на нову систему електронного адміністрування податку на додану вартість, – зауважила Лілія Куришко, апелюючи до присутніх у залі представників бізнесу. – Ознайомлюючись із чинним законом, я вже для себе визначила коло питань, які терміново треба буде вирішувати на місцях у співпраці з центральним апаратом і допрацьовувати в інструктивному плані. Інакше виникатиме ряд проблемних ситуацій. Тому я хотіла би разом із житомирськими підприємцями співпрацювати у цьому напрямку».

Зі свого боку, представники бізнесу належним чином оцінили намір Лілії Куришко налагодити конструктивну взаємодію. Зокрема, свою підтримку їй висловили керівники компаній «Євроголд» та «Юніфарм».

Загалом громадськість позитивно сприйняла Лілію Куришко в якості кандидата на посаду начальника головного управління державної фіскальної служби в Житомирській області. Вона відповіла на запитання громадських активістів та запевнила їх у готовності до дієвої співпраці.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога