Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 23 августа 2014 г.

У Житомирі урочисто підняли Державний Прапор України

Урочисте підняття Державного прапора України на майдані імені С.П. Корольова напередодні 23-ї річниці Незалежності України та з нагоди Дня Державного прапору України відбулося сьогодні, 23 серпня. за участю керівництва області та міста, житомирян та гостей Житомира.

Посадовці привітали усіх з державним святом та зазначили, що сьогодні цей день для українців набув особливого значення, адже Прапор уособлює національну єдність та патріотизм.

«Сьогодні наш Прапор - це наша гордість, символ нашої єдності, незалежності . Я дуже сподіваюсь, що ніхто більше не буде зазіхати на наш Прапор, на нашу волю, на нашу незалежність. Хай на нашій благодатній землі завжди панують мир і спокій!», - зазначила в.о. міського голови Любов Цимбалюк.

До Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в дитячих оздоровчих закладах області було проведено патріотичну акцію «Подаруй Прапор воїну». 23 серпня вихованці таборів Житомирщини прибули до обласного центру, аби передати прапори з побажаннями для військовослужбовців, наших земляків, які беруть участь в антитерористичній операції.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога