Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 27 августа 2014 г.

Жителі Житомирщини прощаються зі своїми земляками, загиблими в зоні проведення АТО

На превеликий жаль, останнім часом щотижня Житомирщина отримує сумні звістки зі сходу України про загибель своїх синів-героїв. Ці новини не залишають байдужими жителів області і в черговий раз змушують кожного із нас усвідомити справжню ціну патріотизму, миру та незалежності. Наші військові гинуть за те, аби тут, на рідній Житомирщині було спокійно.

24 серпня у День незалежності України в с.м.т. Городниця Новоград-Волинського району в останню дорогу провели старшину Вадима Володимировича Юзвінського. Він народився 31 березня 1974 року. Живим свого героя вдома не дочекалися діти, мати та сестра.

Сьогодні, 27 серпня у с. Остапи Лугинського району прощаються зі старшиною Петром Миколайовичем Яцковцем. Він народився 26 червня 1976 року. Героїчно загинув під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО. У Петра Яцковця залишилося п’ятеро дітей та дружина.

33-річний майор Олексій Євгенович Заєць також віддав життя, відстоюючи цілісність і суверенітет своєї Батьківщини. Він народився 13 березня 1981 року. У загиблого залишилося двоє маленьких дітей та дружина. Бойові побратими прощаються з ним 27 серпня у військовій частині в м. Новограді-Волинському, а поховають військовослужбовця 28 серпня о 12.00 в м. Андрушівка.

Всі троє військовослужбовців потрапили в зону проведення АТО із 30-ї окремої механізованої бригади м. Новограда-Волинського.

Співчуваємо родинам загиблих.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога