Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 21 августа 2014 г.

Розпочався демонтаж тимчасових споруд

Відповідно до рішення виконкому №252 від 9 липня в Житомирі проводиться демонтаж тимчасових споруд, розміщених самовільно та з відхиленнями від дозвільної/погоджувальної документації. Загальна кількість об’єктів – 84.

Під час останнього засідання виконкому перший заступник міського голови Сергій Сухомлин повідомляв, що власникам незаконно встановлених тимчасових споруд направлені письмові повідомлення з вимогою добровільно демонтувати конструкції.

На виконання робіт КП "Інспекція з благоустрою" розроблено орієнтовний кошторис. По кожному об’єкту визначена окрема вартість. Загальна сума коштів передбачена на демонтаж тимчасових споруд складає 169 тис. 325 грн.

«Роботи з демонтажу вже розпочаті. До 1 вересня будуть демонтовані незаконно встановлені тимчасові об’єкти, які розташовані поблизу навчальних закладів. У результаті комісійної перевірки, яка проводилась із залученням спеціалістів управлінь архітектури та регулювання земельних відносин, відділу торгівлі, а також інспекції з благоустрою, складені акти обстеження тимчасових споруд», – зазначив Сергій Сухомлин.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога