Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 24 июля 2014 г.

До Дня працівників торгівлі

В останню неділю липня в Україні відзначають День працівників торгівлі. Із професійним святом 24 липня представників даної сфери привітала в.о.міського голови Любов Цимбалюк.

Згідно з розпорядженням міського голови, кращі колективи підприємств торгівлі та громадського харчування м. Житомира були відзначені Почесними грамотами та цінними подарунками.

В.о. міського голови звернула увагу на те, що у зв’язку з трагічними подіями, які переживає Україна, міська влада утримується від проведення гучних урочистостей. Тому, формат відзначення мешканців Житомира з професійними святами відрізняється від звичних.

Під час зустрічі з представниками підприємств торгівлі та громадського харчування Любов Цимбалюк висловила щиру вдячність за щотижневу підтримку, яку вони надають у рамках відправлення допомоги військовим 95-ї аеромобільної бригади. Також в.о. міського голови подякувала присутнім за плідну працю в складних соціально-політичних умовах.

«Знаю, що сьогодні працювати досить важко, адже в Україні, окрім військової агресії, вкрай складне економічне становище, соціальна напруга у суспільстві. Попри ці фактори вам щоденно доводиться з посмішкою і терпінням надавати послуги. Хочу побажати вам того, що наразі варто бажати працівнику будь якої галузі – мирного неба у нашій державі. Бажаю, щоб ви всі відчули стабільність і отримали впевненість у завтрашньому дні», – звернулася до підприємців Любов Цимбалюк.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога