Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 17 июля 2014 г.

Сидір Кізін: Ми припиняємо практику роздачі та вимагання хабарів

16 липня в прямому ефірі Житомирської обласної телерадіокомпанії відбулася відкрита розмова Сидора Кізіна з жителями Житомирщини.

Під час прямого ефіру до студії телефонували люди, які цікавилися питаннями заробітної плати в трамвайно-тролейбусному управлінні, корупції та газифікації сіл.

«На сесії обласної ради, за моєї підтримки, було виділено 12 млн грн на підтримку ТТУ. Кошти йтимуть не на проїдання, через збитковість підприємства, а на докупівлю тролейбусів. Вже зовсім скоро ми хочемо звільнити центральні вулиці від маршрутних таксі для вільного руху електротранспорту та надати можливість їм самостійно заробляти. Адже ті перевізники, які пускають свої маршрути центральними магістралями, забирають практично весь пасажиропотік на себе».

Щодо корупції в Житомирській області Сидір Васильович розповів, що нещодавно збирав представників бізнесу та пропонував їм припинити практику роздачі хабарів.

«Ми припиняємо практику, коли певні контролюючі органи вимагають у бізнесу хабар. Також ми пропонуємо підприємцям працювати в області, перереєструвати свою юридичну адресу в місто чи село, аби податки отримували місцеві бюджети та відповідні кошти йшли на розвиток Житомирщини».

До того ж, обласний очільник підкреслив, що зараз Україну підтримують більшість країн світу. Проте найбільші сподівання люди покладають на Збройні Сили України. В понеділок зранку, 10-й батальйон територіальної оборони вирушив на Схід, аби допомогти нашим військовим у зоні антитерористичної операції.

«Батальйон повністю забезпечений всіма необхідними речами та технікою, - сказав Сидір Кізін. – І не варто слухати ту групу людей, яка намагається дестабілізувати ситуацію в області говорячи, що батальйон, наприклад, немає бронежилетів. Хлопці повністю укомплектовані речами, які необхідні для їхньої безпеки», - зазначив Сидір Кізін.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога