Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 23 июля 2014 г.

Управління житлового господарства міської ради інформує

На публікацію в Інтернет-виданнях м.Житомира управління житлового господарства міської ради інформує:

Житловий будинок по вул. Московська, 44 був внесений до загального реєстру будинків, які потребують капітального ремонту м'якої покрівлі у березні місяці 2013 року як такий, що постраждав внаслідок випадання великої кількості опадів та різких змін температурного режиму в зимовий період 2012-2013 року.

Однак з обмеженими видатками з міського бюджету на капітальний ремонт житлового фонду міської ради на 2013 рік даний об’єкт до переліку будинків, що потребують капітального ремонту м'якої покрівлі включений не був та лише при спрямування на проведення ремонтних робіт у 2014 році більш значної суми дало змогу включити цей будинок до відповідного переліку.

Враховуючи стан покрівлі та неодноразові звернення мешканців будинку керівництвом КП «ВЖРЕП №8» були вжиті відповідні заходи і на протязі вересня-жовтня місяців 2013 року та березні 2014 року в значних обсягах проведено ремон-тні роботи на покрівлі цього будинку та усунуто місця протікання.

У червні місяці поточного року було проведено комісійне обстеження покрі-влі за участю представників проектних та будівельних організацій стосовно якості виконання ремонтно-будівельних робіт, які надали висновки, що за результатами вжитих заходів, доцільно завершити ремонті роботи шляхом поточного ремонту.

Зважаючи на висновки комісійного обстеження та з метою раціонального використання бюджетних коштів КП «ВЖРЕП №8» звернулось з листом до управління житлового господарства міської ради з проханням спрямувати фінансування на проведення капітального ремонту покрівлі житлового будинку по вул. Чапаєва, 4.

На сьогоднішній день спеціалісти управління житлового господарства міської ради провели обстеження покрівлі, склали відповідний дефектний акт та направили замовлення на розроблення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт м'якої покрівлі житлового будинку по вул. Чапаєва, 4 в м. Житомирі.

Начальник управління житлового господарства міської ради С.І. Півоварова
Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога