Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 23 июля 2014 г.

Виконком заслуховує звіти комунальних підприємств

Виконавчий комітет міської ради 23 липня 2014 року затвердив звіт виконання фінансового плану комунального підприємства «Фармація» Житомирської міської ради. Оскільки підприємство є бюджетоутворюючим у членів виконкому виникли питання до керівника КП «Фармація» та відповідно рекомендації.

Директор КП «Фармація» Олександр Ковтушенко зазначив, що є проблеми у підприємства, серед них: відсутність асортименту ліків, порівняно з приватними аптеками, що не дозволяє КП «Фармації» бути конкурентним на ринку.

У свою чергу в.о. міського голови Любов Цимбалюк має зауваження до режиму роботи аптек підприємства, що працюють на території лікарень міста.
«Аптеки працюють чомусь лише до 16:00 години Так не має бути, тому, що людина тільки пройшла обстеження, їй назначили препарати, а комунальна аптека вже зачинилася. Крім того, не припустимо, коли аптека в центрі міста у неділю зачинена взагалі», - зазначила Любов Цимбалюк.

Л.Цимбалюк також запропонувала змінити графік роботи комунальної аптеки на розі вулиць Київська/Щорса: «Вона має працювати не тільки в вихідний, але й цілодобово. Це центр міста, там завжди була аптека. Про неї знають і туди їдуть за ліками».

Заслухавши всі зауваження та пропозиції, члени виконкому запропонували керівнику підготувати звіт за 2014 рік та представити бізнес-план розвитку підприємства. Також визнали звіт про роботу комунального підприємства за 2013 рік незадовільним та рекомендували в.о.міського голови розірвати договір з Олександром Ковтушенко.

Довідка:
Комунальне підприємство «Фармація» створено відповідно до рішення Житомирської міської ради №972 від 29.05.2009 року. Юридична адреса: м.Житомир, вул. Київська 19/2.
На сьогоднішній день аптечна мережа налічує
13 аптек (8 функціонує)
9 аптечних пунктів (7 функціонує)
Загальна кількість працівників – 59 особи
Предметом основної діяльності комунального підприємства «Фармація» є:
- роздрібна торгівля медикаментами в умовах аптек;
- забезпечення лікарськими засобами установи охорони здоров’я, навчальні заклади та дитячі садочки, інші підприємства та організації;
- торгівля в умовах аптек наркотичними та психотропними засобами;
- забезпечення населення міста медикаментами по пільговим та безкоштовним рецептам;
- забезпечення медикаментами лікувальні установи міста в разі виникнення надзвичайних ситуацій

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога