Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 23 июля 2014 г.

Своїми першочерговими завданнями Сергій Машковський вважає подолання корупції, прозоре призначення на посади та підготовку до осінньо-зимового періоду

Потрібно використати географічне розташування Житомирської області Про це під час прес-конференції з журналістами наголосив новопризначений голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський.

«Потрібно використовувати цей потенціал, адже в нашому регіоні зручна транспортна розв’язка. Потрібно розвивати логістику та створювати логістичні центри. Землеробство Житомирщини має йти поряд із тваринництвом. І вже зараз ми маємо організувати свою роботу так, аби підняти свої показники не тільки в Україні, але й в усьому світі. Я усвідомлюю те, що моє призначення відбулося у нелегкий для країни час. Проте це унікальний час для великих змін».

Себе Сергій Олександрович сприймає як управлінця, найнятого на роботу територіальною громадою області та Президентом України. Тому своїми першочерговими завданнями вважає подолання корупції, прозоре призначення на посади та підготовку до осінньо-зимового періоду.

«Пропоную по всій області розмістити соціальну рекламу з номерами телефонів, за якими зможуть телефонувати жителі сіл та міст, повідомляючи про факти корупції, - сказав новопризначений голова. – Другим важливим завданням є прозоре призначення всіх керівників, заступників та голів райдержадміністрацій. Я пропоную громадським активістам разом обговорювати кандидатів на відповідні посади».

Наразі серйозним викликом для України є опалювальний період 2014/2015 років.

«В умовах енергетичного протистояння з Росією особливо актуальним є зниження споживання природного газу. Ми маємо віднайти та впровадити альтернативні джерела опалення, аби наші люди не замерзали у своїх домівках взимку», - зауважив очільник області.

Сергій Машковський сподівається разом зі своєю командою вирішити всі складні питання.

«Ми маємо бути готовими до реабілітації наших військових та всіма можливостями підтримати їх фізичний та психологічний стан, - зазначив посадовець. – Наші плани на майбутнє – це мир, утвердження демократичних цінностей та незмінний євроінтеграційний напрямок».

Нагадаємо, представити Сергія Машковського до Житомира приїхав перший заступник глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко. Серед запрошених у залі був народний депутат від партії «Удар» Рустам Раупов, депутати обласної та міської рад.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога