Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 17 июля 2014 г.

Звернення щодо звільнення військовополоненого льотчика

На початку сесії до депутатів міської ради звернулась дружина військовополоненого льотчика АН-26 Сергія Мордвінова. Пані Любов прийшла до депутатів з відчаю, як сказала вона сама. За час, поки чоловік знаходиться в полоні, дружина не отримала жодного офіційного підтвердження стосовно свого чоловіка. Інформацію щодо взяття в полон Сергія бойовиками Луганської народної республіки Любов дізналася з інтернету.

«Моє серце розривається на частини, - каже Любов Мордвінова. - Я сама добуваю інформацію про свого чоловіка. Я звертаюся сьогодні до депутатів міської ради, щоб якось допомогли вплинути на звільнення мого чоловіка з полону».

У свою чергу, в.о.міського голови, секретар міської ради Любов Цимбалюк запевнила дружину військовополоненого, що депутатський корпус Житомирської міської ради зробить всі необхідні кроки.

«Ми всі дивимось новини і хвилюємось за наших військових, за всіх українців, що відстоюють мир для нас усіх на Сході України. Також ми переймаємось за ту ситуацію, що склалась в сім’ї Мордвінових. Звичайно, ми звернемось від депутатів до влади вищого рівня, до Міноборони, щоб вони взяли під контроль питання звільнення з полону льотчика Сергія, і якнайшвидше його живого та здорового ми зустрічали вже вдома».

Відразу після виступу перед депутатами, як розповідає сама дружина Сергія, їй зателефонував чоловік і повідомив, що ополченці готові обміняти його, але переговори будуть проводити лише з компетентними особами.

Довідка: Сергій Мордвінов, підполковник, начальник ППО 80 бригади міста Львова, проживає в м.Житомирі. Був відряджений на аеродром Чугуєва Харківської області, де займався гуманітарною допомогою для військовослужбовців. 14 липня 2014 року під час виконання своїх службових обов’язків на літаку АН-26 був збитий на території Луганської області, та взятий в полон бойовиками ЛНР.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога