Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 29 июля 2014 г.

У Житомирі розпочався семінар «План Дій Сталого Енергетичного Розвитку (ПДСЕР)»

У рамках виконання меморандуму між консорціумом на чолі з Житомирською міською радою та проектом українсько-німецького технічного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах» з містами/консорціумами до Житомира прибула делегація у складі Іми Хренової-Шимкіної, заступника директора проекту GIZ «Енергоефективність у громадах», Бостьяна Крайнча (Boštjan Krajnc), консультанта проекту (Словенія), Дмитра Марусича, консультанта.

Метою візиту є зустріч з представниками міської влади щодо впровадження пілотного проекту з термосанації дошкільного навчального закладу №63 у м. Житомир, а також проведення семінару для представників міст-учасників консорціуму з питань підготовки та реалізації Плану Дій Сталого Енергетичного Розвитку.

Відкриваючи роботу семінару, заступник міського голови Олександр Бочковський зауважив, що Житомир успішно співпрацює з міжнародними організаціями в напрямку реалізації енергоефективних проектів.

«Хочу подякувати європейським колегам за увагу до міста Житомира, за допомогу та консультації, що отримує місто, для сталого енергетичного розвитку. Щиро вдячний усім, хто допомагає нам стати енергонезалежним містом», - зазначив О.Бочковський.

Заступник міського голови побажав присутнім плідної роботи.

У програмі семінару передбачено розгляд наступних питань:

- Підготовка ПДСЕР крок за кроком;
- Проблемні питання розробки ПДСЕР;
- Інвентаризація викидів СО2 для ПДСЕР;
- Робоча нарада з містами – консорціуму, щодо розробки ПДСЕР та подальших напрямків співпраці.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога