Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 18 июля 2014 г.

Біля Житомирської ОДА зібрались обурені люди

18 липня біля облдержадміністрації зібралось з півтисячі представників громадськості з Житомирської області. Люди приїхали підтримати Сидора Кізіна, оскільки ширяться чутки про його звільнення з посади. Вони обурені, що деякі особи в Києві та області розхитують ситуацію, обманюючи Президента, бажаючи проштовхнути своїх невідомих нікому людей. І це в той час, коли на Сході гинуть наші солдати.

«Нас влаштовує Кізін. А прізвище, яке озвучили деякі ЗМІ, нам не відоме та й не хочемо ми нікого більше. Вчора у Києві сім чоловік представились громадою Житомирщини і вимагали звільнення Сидора Кізіна. Як декілька людей може виступати за усю громаду? Це просто не влазить ні в які ворота. Ми віримо, що президент розбереться в ситуації», - кажуть люди.

До мітингарів вийшов голова облдержадміністрації. Він запевнив, що рішення про його звільнення немає. Хоча й з’являлась подібна інформація, але він працює в штатному режимі, виконуючи свої обов’язки.

«Люди бояться невідомого, люди побоюються речей, які відбуваються кулуарно, тому вони прагнуть пояснень. Я працюю. Є Указ Президента України, яким я призначений головою облдержадміністрації. Вчора з’явилося рішення Кабінету Міністрів без повідомлень у пресі про те, що на посаду голови Житомирської облдержадміністрації погоджується призначення іншої людини. Це викликало у людей запитання. Я працюю у штатному режимі. Сьогодні відбудеться селекторна нарада з Урядом України стосовно оголошення у країні загальної мобілізації. Оцінюватиметься готовність області до мобілізації, можливо, буде оголошено військовий стан, тому будемо готуватися до активних дій. У суботу я, як і обіцяв, поїду до Слов’янська, щоб забрати більше сорока наших хлопців у відпустку. Тому працюємо далі, друзі», - зазначив голова облдержадміністрації.

Наразі люди йти не хочуть. Кажуть, що поїдуть до Києва в Адміністрацію Президента, аби донести йому думку справжньої громади, щоб він залишив Сидора Кізіна, а винних в збуренні ситуації покарав.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога