Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 18 июля 2014 г.

За сприяння Сидора Кізіна родина Магльованих отримає земельні ділянки

Під час відвідування військового шпиталю в Києві голова облдержадміністрації познайомився з пораненим в зоні проведення АТО військовослужбовцем із Житомирщини Антоном Магльованим. Хлопця в госпіталі доглядає батько, який читає синові книжки з історії України й постійно переживає за ще 2 синів, які також відстоюють територіальну цілісність України.

Сидір Кізін надав військовослужбовцю матеріальну допомогу та дізнавшись про те, що Антон не має власного житла, запропонував безкоштовно виділити земельну ділянку.

Брати Антон та Сергій Мальовані проходять військову службу за контрактом в 95-й Житомирській окремій аеромобільній бригаді. Вони обоє беруть участь в антитерористичній операції в Донецькій області з 23 квітня цього року. Однак, 2 травня в ході ведення бою Антон отримав важке поранення бедрової кістки й до цього часу перебуває на лікуванні.

Хлопці написали заяви на ім’я голови облдержадміністрації з проханням посприяти у виділенні земельної ділянки для будівництва власного житла. 17 липня Сидір Кізін доручив начальнику Головного управління Держземагентства у Житомирській області максиму Бугайчуку безкоштовно надати Антону та Сергію Магльованому земельні ділянки.

Очільник області наголосив: «Сім’я Магльованих – це зразок патріотичного виховання та приклад для кожного із нас. Важко собі уявити, що зараз переживає батько трьох синів, коли доглядає за пораненим Антоном і не має душевного спокою, знаючи, що десь за сотні кілометрів ще двоє його дітей протистоять ворожій силі, яка посягає на суверенітет і незалежність нашої Батьківщини. Він добре знає історію України і порівнює російську агресію із захопленнями території Золотою Ордою. Обов’язок представників влади – допомагати таким людям і всіляко їх підтримувати. Сподіваюся, що після перемоги хлопці повернуться додому живими і здоровими та зможуть належно облаштувати своє життя вдома».

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога