Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 23 апреля 2014 г.

Змагання Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки»

23-24 квітня 2014 року у Житомирі проходить міський етап змагань Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». Змагання проводяться серед загальноосвітніх навчальних закладів міста під керівництвом управлінь з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та освіти міської ради.

«Гра-випробування “Школа безпеки” проводиться з метою пропаганди здорового активного способу життя, оцінки можливостей дітей орієнтуватися в надзвичайних ситуаціях, повсякденному житті, а також пропаганди і популяризації основ безпеки життя, підготовки до служби в Збройних Силах України, виявлення кращих та найсильніших команд серед загальноосвітніх навчальних закладів міста», - зазначив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський.

Команди учасники міських змагань будуть випробувати себе у змаганнях виконувати аварійно-рятувальні роботи в зоні техногенної аварії, проводити пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища та рятувальні роботи на водній акваторії.

Етапи міських змагань проводяться на базі спортивного майданчику пожежно-прикладного виду спорту при ДПРЧ №1 управління ДСНС України в Житомирській області, ЗОШ №17, Житомирської міської комунальної рятувальної служби на воді та на території «Гідропарку».

У травні поточного року команда переможець буде відстоювати честь міста на обласних змаганнях в смт. Романів Житомирської області.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога