Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 29 апреля 2014 г.

Оркестр Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова звітував перед житомирянами

Військовий оркестр – це обличчя армії. Музика в бою потрібна і корисна. Вона веселить серце воїна, рівняє крок. Музика подвоює, потроює армію – казав великий полководець Олександр Суворов.

Насолодитися грою військового оркестру Житомирського військового інституту ім. С.П.Корольова Державного університету телекомунікацій могли житомиряни, які 28 квітня завітали до телецентру, де відбувся звітний концерт оркестру «Сурми військової доблесті».

Для всіх присутніх лунали мелодії і пісні у виконанні оркестру та солістів. Гучні оплески глядачів викликали пісні «Лейтенантські погони», «Пшеничне перевесло» тощо.

Військові музиканти під керівництвом начальника оркестру Павла Осінського блискуче виконали низку композицій, серед яких попурі на тему вальсів І. Штрауса, «На вістрі меча», «Три королі», «My way» (відома у виконанні Френка Сінатра), саунд-трек «Не дай мені бути невірно зрозумілим», композиція на тему козацьких пісень.

Військовий оркестр - гордість Житомира. З 1999 року він є постійним учасником військових парадів у Києві на День Незалежності, забезпечує церемоніальний супровід основних масових заходів у місті.

А 6 травня 2009 року оркестр Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова взяв участь в урочистостях з нагоди 100-річчя Незалежності Республіки Болгарія та Дня доблесті болгарської армії. На центральній площі міста був проведений військовий парад, участь у якому взяли військові духові оркестри країн Євросоюзу, США, Росії, Молдови та України. Високий стройовий вишкіл та професійна підготовка військовослужбовців оркестру були гідно оцінені керівництвом Республіки Болгарії: за участь у параді особовий склад оркестру нагороджений грамотами начальника Генерального Штабу Збройних Сил Болгарії.

Минулого року на площі Соборній у Житомирі відбувся перший офіцерський бал. Військовий оркестр Житомирського військового інституту ім. С. П. Корольова зробив святкування випуску молодих офіцерів незабутнім. Як стало відомо, цьогоріч офіцерський бал на найбільшій площі міста відбудеться 19 червня.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога