Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 29 апреля 2014 г.

Продукція ТОВ «Бердичів-молоко» є якісною та має соціально орієнтовані ціни

Під час робочої поїздки до Бердичівського району голова облдержадміністрації Сидір Кізін ознайомився з роботою ТОВ «Бердичівське молоко».

Підприємство спеціалізується на переробці молока та виготовляє 9 видів молочної продукції, головна перевага якої полягає у високій якості, чого вдається досягти завдяки використанню натуральної сировини без штучних добавок. За словами директора закладу Анатолія Поліщука, з 2013 року ТОВ «Бердичів-молоко» не піднімає ціни на свої вироби, а відтак його продукція є соціально орієнтованою.

Підприємство закуповує молоко у населених пунктах району по ціні 2,50 грн. за 1 літр. У минулому місяці тут переробили близько 90 тонн молока, але із виходом корів на пасовиська цей показник планують збільшити до 100 – 120 тонн.

На ТОВ «Бердичів-молоко» працює 14 осіб, середня зарплата яких становить майже 2000 грн. в місяць. Як розповів директор підприємства Анатолій Поліщук, зараз вирішується питання про створення належних умов для збуту продукції влітку. В теплу пору року її можуть продавати спеціально обладнані автомобілі, для яких потрібно виділити місце у населених пунктах району. Анатолій Васильович сподівається, що найближчим часом ця проблема буде вирішена завдяки сприянню влади.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога