Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 30 апреля 2014 г.

«Пріоритетним для Житомира – є комунальний транспорт», – Сергій Сухомлин

У трамвайної-тролейбусному управлінні відбулася робоча нарада, де Сергій Сухомлин обговорив з керівництвом та працівниками підприємства майбутню реформу транспортної системи в місті.

«Пріоритетним для Житомира є комунальний транспорт, так як він є безпечним та екологічним. Ми докладемо всіх зусиль аби Житомирське ТТУ було конкурентним та прибутковим», - говорить Сергій Сухомлин.

Перший заступник міського голови зазначив - одним з важливих напрямків реформи є оновлення рухомого складу комунального підприємства «Житомирське трамвайнро-тролейбусне управління».

«Міська рада вже виділила 6 млн. грн. на закупівлю тролейбусів для ТТУ. Також досягнуто успіху в переговорах з керівництвом міста Таллінна (Естонія) щодо закупівлі трамваїв. Крім того, плануємо додатково придбати на баланс ТТУ пасажиромісткі автобуси. Та щоб повністю реалізувати реформу транспортної системи в Житомирі, необхідно 60 одиниць рухому складу для Житомирського трамвайно-тролейбусного управління», - розповів Сергій Сухомлин.

В ході робочої наради, і керівництво Житомирського ТТУ, і працівники зійшлися на думці, що така реформа необхідна.

«Це було перше обговорення та такі зустрічі будуть регулярними. Всі думки вислухаємо та врахуємо, будемо працювати узгоджено, щоб розуміти як краще і правильно далі рухатись в реалізації транспортної реформи в Житомирі» - зазначає перший заступник міського голови.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога