Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 22 апреля 2014 г.

Керівництво області закликає не економити на оздоровленні й відпочинку дітей влітку 2014 року

22 квітня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ярослава Долгих відбулося засідання обласного штабу з оперативного вирішення питання підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року. Цього разу обговорювалися питання щодо організації оздоровлення дітей в Андрушівському й Овруцькому районах та місті Житомирі, а також організація забезпечення харчування дітей, які оздоровлювалися в спортивно-оздоровчому закладі «Олімпієць» у 2013 році, та плани на 2014 рік.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих звернув увагу на те, що вже протягом місяця щотижня відбуваються засідання обласного штабу з оперативного вирішення питання підготовки та організації оздоровлення і відпочинку дітей влітку 2014 року, на яких вивчається стан справ у кожній адміністративно-територіальній одиниці Житомирщини. Сьогодні ж вирішуватиметься одне із проблемних питань – оздоровлення дітей в обласному центрі, оскільки протягом багатьох років ситуація в місті була не найкращою. Ярослав Дмитрович висловив сподівання, що цього року Житомир зможе покращити свої показники саме завдяки іншому підходу до організації оздоровлення й відпочинку дітей. Він переконаний, що для цього не потрібно великих обсягів коштів, а варто змінити ставлення до такого процесу. Заступник голови облдержадміністрації наголосив на тому, що насправді батьки виявляють бажання віддати своїх дітей у пришкільні табори під час літніх канікул, а тому їм варто йти назустріч. Ярослав Долгих вважає, що економити на відпочинку й оздоровленні дітей не варто, незважаючи навіть на обмежене фінансування, бо завтра не буде кому розбудовувати нашу державу.

За словами заступника директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександра Антонюка, Житомирська область активно готується до належної організації та проведення літнього оздоровлення і відпочинку дітей. А весь комплекс відповідних заходів відбувається в рамках реалізації обласної програми оздоровлення й відпочинку дітей на період 2011 – 2015 років.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога