Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 23 апреля 2014 г.

Ніколайчук Олег Леонідович очолив Брусилівську райдержадміністрацію

Виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов минулого тижня підписав Розпорядження, згідно з яким головою Брусилівської районної державної адміністрації призначено Ніколайчука Олега Леонідовича.

Представляючи нового очільника громаді, голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін наголосив:

«Сьогодні без рішучих дій ми не припинимо зазіхання на нашу країну. Ми маємо забути про будь-які власні суперечки, адже це все несуттєве перед тими викликами, які маємо зараз. Перед нами стоїть унікальна можливість змінити країну та повернути довіру людей до влади».

Голова Житомирської облдержадміністрації розповів жителям Брусилова про те, що вже завершується призначення голів РДА:

«Напевно, громаді хотілося б, аби кадрові призначення відбувалися швидше, проте це не можливо зробити за один день. Ми хочемо, аби чиновник не був таким «наглядачем за бізнесом», а був обслуговуючим персоналом, фактично надаючи послуги суспільству, а не контролюючи його».

Новому голові Брусилівщини Сидір Кізін побажав наснаги та рішучості. Олег Ніколайчук пообіцяв, що докладе максимум зусиль, аби співпраця громади і районної влади була найбільш плідною.

«Хочу вас завірити в тому, що буду робити все для того, аби Брусилівський район та його жителі могли спокійно розвивати власний бізнес та ефективно працювати на благо всієї держави».

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога