Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 28 апреля 2014 г.

Ірина Супрун стала заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації

28 квітня голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив свого нового заступника – керівника апарату. Ним стала Ірина Анатоліївна Супрун.

Сидір Васильович привітав Ірину Супрун із призначенням на цю відповідальну посаду та побажав їй рішучості та ефективної роботи на новій посаді. Він висловив переконання, що новий заступник зможе впоратися з усіма обов’язками та завданнями. Ірина Анатоліївна – фаховий юрист і добре знає механізми функціонування органів державної влади. Очільник області наголосив на тому, що завдяки спільній роботі та взаєморозумінню в колективі апарат облдержадміністрації буде працювати злагоджено, а це дозволить повноцінно виконувати всі завдання вищого державного керівництва. Окрім цього Сидір Кізін зазначив, що його новий заступник – тактовна, мудра і досвідчена людина, яка зможе ефективно організувати роботу колективу, а співробітники, впевнений, підтримають її та допоможуть цього досягти.

Ірина Супрун подякувала голові облдержадміністрації за довіру та зазначила, що завдяки спільним зусиллям працівників апарату в області будуть виконуватися Конституція України та всі закони, а також обов’язки, покладені на владу українським народом і новою українською владою. Вона закликала колег бути сумлінними, чесними та згуртованими і запевнила, що готова до діалогу й допомагатиме кожному співробітнику облдержадміністрації, якщо до неї звертатимуться.

Нагадаємо, що раніше Сидір Кізін вже представив свого першого заступника – Геннадія Дмитренка.

ДОВІДКОВО: Ірина Супрун навчалася у Львівському національному університеті імені Івана Франка, працювала на посадах юриста та юрисконсульта на підприємствах Львівської області. Загальний стаж роботи – понад 11 років.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога