Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 23 апреля 2014 г.

«Завдання влади – відновити довіру до державних органів», - Сидір Кізін

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін зустрівся із представниками авіакомпанії ТОВ «ЯнЕйр» ЛТД, органів прокуратури та головного управління Міндоходів в Житомирській області.

Керівник авіакомпанії Олександр Янчук звернувся до очільник області із проханням допомогти розібратися в законності кримінального впровадження за податкові борги щодо «ЯнЕйр». Тому на зустріч були запрошені в.о. начальника відділу нагляду за додержанням законності органів податкової міліції прокуратури Житомирської області Людмила Палій та перший заступник начальника слідчого управління фінансових розслідувань головного управління Міндоходів у Житомирській області Сергій Войтенко для всебічного розгляду цієї ситуації.

Компанія «ЯнЕйр» зареєстрована в Житомирській області, її діяльність полягає в авіаперевезеннях. Літаки авіакомпанії завезені до України за договорами оперативного лізингу.

Сидір Кізін доручив органам прокуратури надати правову оцінку як діям податкової міліції, так і щодо діяльності авіакомпанії, щоб розібратися у конфліктній ситуації.

«Контролюючі органи повинні в першу чергу надавати послуги сервісу, а не лише влаштовувати перевірки для бізнесу. Тому органи прокуратури у найкоротші терміни повинні розглянути всі аспекти в даній ситуації і надати відповідь. Адже втрачати підприємців, котрі наповнюють податками місцевий бюджет, Житомирська область не може. Завдання влади – відновити довіру до державних органів, тому всі конфліктні ситуації повинні бути ретельно досліджені», - зауважив Сидір Васильович.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога