Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 15 сентября 2014 г.

Завтра оголосять результати акції «Житомир! Підтримай захисника вітчизни!»

13 вересня 2014 року у міському парку культури та відпочинку відбувся соціально-патріотичний проект «Житомир! Підтримай захисника вітчизни!».

Соціальний проект реалізовано за сприяння Житомирської міської ради, громадської організації «Спілка небайдужих жінок», Житомирського міського відділу УМВС України в Житомирській області, Північного регіонального управління державної прикордонної служби, 95-ої окремої аеромобільної бригади.

Як зазначили організатори, мета акції - подальше об’єднання учнівської молоді, громади міста Житомира навколо ідеї практичної підтримки воїнів-десантників м. Житомира, тих, хто бере участь у бойових діях на Сході України за збереження миру та злагоди, єдності України.

Проект тривав з 1 по 13 вересня у навчальних закладах міста Житомира, а у суботу, 13 вересня, до акції долучилися усі небайдужі мешканці міста Житомира.

Результати акції будуть оголошені завтра, 16 вересня 2014 року о 12.00 год. під час прес-конференції, що відбудеться у прес-центрі міської ради за адресою: м.Житомир, майдан ім.С.П.Корольова, 4/2, І поверх. Захід відбудеться за участю організаторів акції та представників з військових частин, куди будуть цілеспрямовано направлені зібрані кошти.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога