Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Вітання голови облдержадміністрації Сергія Машковського та голови обласної ради Віталія Француза з нагоди Дня партизанської слави

Шановні ветерани підпільного партизанського руху Житомирщини!

Вітаємо вас з Днем партизанської слави! Щороку 22 вересня ми вшановуємо народних захисників, які зробили неоціненний внесок у перемогу в найжорстокішій і найзапеклішій війні ХХ століття. Ми не маємо права забувати про колишніх підпільників і партизанів, визволителів рідної землі, тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, мир, врятували нашу країну та світ від фашизму.

Учасники партизанського руху відчайдушно боролися з ворогом перебуваючи у лавах партизанських загонів, мужньо чинили опір фашистам на окупованих територіях у підпіллі. Схожі виклики сьогодні постали перед Україною знову. Учасники антитерористичної операції на сході країни відстоюють право на незалежність та свободу. Свята справа для нас, нащадків партизанського руху, є відстояти мир та не зрушити з обраного шляху. Адже Україна єдина у своєму європейському виборі.

Низько вклоняємося вам, дорогі ветерани, і висловлюємо щиру подяку за ваш подвиг і самопожертву, здобуту в тяжких боях перемогу, важку працю у повоєнні роки, за розуміння й підтримку в побудові незалежної України.

Здоров’я, щастя, сімейного затишку, тепла та добробуту, миру й злагоди усім нам!

З повагою

Голова Житомирської обласної державної адміністрації
Сергій Машковський

Голова обласної ради
Віталій Француз

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога