Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 24 сентября 2014 г.

Харчова промисловість області збільшила обсяги виробництва порівняно із минулим роком

За повідомленням департаменту агропромислового розвитку облдерждаміністрації, підприємства харчової промисловості Житомирщини за січень-серпень 2014 року наростили обсяги виробництва порівняно із аналогічним періодом минулого року.

Індекс продукції становить 109,2% до січня-серпня 2013 року. Збільшено виробництво м’яса великої рогатої худоби свіжого та охолодженого на 40,5%, ковбасних виробів на 23,8%, оселедців солоних на 13,9%, молока обробленого рідкого на 42,9%, молока та вершків сухих на 41,1%, масла вершкового на 25,6%, сирів жирних на 30,3%, спредів та сумішей жирових на 42,7%, борошна на 3,9%, напоїв безалкогольних на 37,5%.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога