Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 30 сентября 2014 г.

Відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду начальника Державної фінансової інспекції в Житомирській області

2 жовтня о 15.00 у малій залі Житомирської обласної ради (майдан С. П. Корольова, 1) відбудеться громадське обговорення кандидата на посаду начальника Державної фінансової інспекції у Житомирській області Людмили Костюк.

Людмила Петрівна Костюк народилася 14 серпня 1974 року в Баранівському районі. Закінчила Державну агроекологічну академію України. Здобула освіту за спеціальністю «Аграрний менеджмент». Працювала на сільськогосподарських підприємствах області на посадах головного бухгалтера та головного економіста. З 2000 року працює в органах контрольно-ревізійної служби. З 2011 року – перший заступник начальника Державної фінансової інспекції в Житомирській області. Наразі Людмила Костюк – в. о. начальника Державної фінансової інспекції в Житомирській області.

Громадяни, яким відомо про факти корупційних діянь та зловживань, вчинених кандидатом на посаду начальника Державної фінансової інспекції в Житомирській області, можуть повідомляти про це за телефоном обласного контактного центру: 0-800-301-025, (0412) 55-89-57, та на електронну адресу info@okc.zt.ua

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога