Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 27 сентября 2014 г.

Привітання з нагоди Всесвітнього Дня туризму та Дня туризму в Україні

Шановні працівники сфери туризму Житомирщини, любителі подорожей, активного відпочинку, його організатори, туроператори, турагенти, власники сільських зелених садиб!

Щиро вітаємо вас зі святом – Всесвітнім Днем туризму і Днем туризму в Україні.

Туризм називають соціальним феноменом кількох останніх століть, – це ціла сфера життя, що охоплює мільйони людей, різні галузі економіки, екологію та виробництво, сприяє у пожвавленні міжнародних обмінів та людських контактів.

Житомирська область, з її вигідним геополітичним розташуванням, історико-культурними пам’ятками, неповторними краєвидами та унікальними архітектурними комплексами, багатою спадщиною, які віками формували оригінальну поліську ауру, безцінними рекреаційними ресурсами та привітними і щирими людьми, має всі умови для розвитку туристичної індустрії.

Основна мета розвитку туристичної галузі є захист національних інтересів України у сфері туризму та курортів шляхом формування конкурентоспроможного національного туристичного продукту на внутрішньому і міжнародному ринках, створення умов для залучення інвестицій в туристичну галузь, поліпшення стану об’єктів туристичної інфраструктури та розповсюдження інформації про туристичні можливості області.

Завдяки туристичним підприємствам, які працюють в області, наші громадяни мають можливість планувати свій відпочинок з урахуванням своїх інтересів та уподобань, а туристи й екскурсанти – відкрити для себе наш Поліський край.

Туризм має набути більшого динамізму у своєму розвитку, та стати взаємовигідним для туристів, підприємств туристичної індустрії, області та держави.

Житомирська область варта того, щоб відкрити свої унікальні природні багатства, самобутність своєї історії, культури, народних звичаїв і традицій.

Тож щиро бажаємо працівникам сфери туризму вагомих здобутків, здоров'я, щастя, впевненості у власних силах, професіоналізму, успіху та мирного неба. Нехай туристична галузь у нашій країні процвітає, а наші співгромадяни більше відвідують світові та вітчизняні туристичні курорти, а туристам – міцного здоров’я, завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні оточуючого світу.

З повагою

Голова обласної державної адміністрації
С.О. Машковський

Голова обласної ради
В.Й. Француз

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога