Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 29 сентября 2014 г.

Житомирська спортсменка Юлія Єлістратова здобула третю в своїй кар’єрі медаль етапу Кубка світу з триатлону

Юлія Єлістратова здобула першу в цьому сезоні нагороду з етапу Кубка світу – бронзову медаль. Житомирська спортсменка посіла третє місце, беручи участь у змаганнях в турецькій Аланії у вересні 2014 року.

На рахунку Юлії Єлістратової чимало перемог. Так, у 2010 році житомирянка перемогла на етапі Кубка світу в Тисайвароші (Угорщина) і, таким чином, стала першою з українців, кому підкорився п’єдестал Кубку світу. Минулоріч виборола бронзову нагороду на етапі Кубка світу в мексиканському Хуатулько. І от тепер поповнила свою колекцію бронзовою нагородою на олімпійській дистанції в Туреччині, де брали участь найсильніші триатлоністи світу.

Юлія Єлістратова наголошує, що завдяки цьому виступу набере такі потрібні кваліфікаційні бали для олімпійського відбору, і зможе поліпшити свою позицію в міжнародному рейтингу. Про це повідомляє Федерація триатлону України.

Директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь розповіла, що житомирська спортсменка Юлія Єлістратова є претендентом на участь у літніх олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

«Юлія показує високі результати, є Майстром спорту України міжнародного класу, членом збірної команди України з триатлону, учасницею олімпійських ігор 2008 року в Пекіні та 2012 року в Лондоні. Протягом 2014 року брала участь в етапах Кубку Європи з триатлону. За підсумками 2014 року здобула перемогу в комплексному заліку», – зазначила Світлана Гресь.

Також посадовець розповіла, що Юлія Єлістратова раніше запевняла, що у 2010 році прагнула потрапити на олімпійські ігри, а цього разу мріє вже про перемогу.

Житомирщина впевнена у талановитій спортсменці. Бажаємо Юлії Єлістратовій успіхів і великих перемог.

Довідково. Житомирська тріатлоністка Юлія Єлістратова виграла бронзову медаль на етапі Кубка світу в турецькому місті Аланія. Наша спортсменка показала третій результат, подолавши дистанцію за дві години і дві секунди. Юлія Єлістратова всього секунду програла чешці Вендулі Фрінтовой і 31 секунду – лідерці змагань з Голландії Майке Келерс.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога