Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 19 сентября 2014 г.

Вітання керівників області з Днем працівника лісу

Шановні працівники лісового господарства!

Щиро вітаємо вас з професійним святом - Днем працівника лісу!

Продовжуючи добрі традиції лісівників минулих поколінь, ви щоденно піклуєтеся про збереження та примноження лісів нашого краю. Завдяки вашій праці з кожним роком збільшуються площі лісових насаджень, забезпечується дбайливе ведення лісового господарства.

У цей складний період лісівники виявляють найкращі риси нашого народу - єдність, патріотизм, щирість та мужність. Ваша небайдужість, чесна й наполеглива праця є запорукою нашого щасливого майбутнього.

Прийміть слова щирої вдячності і пошани за вашу працю, за все те, що ви робите для добробуту нинішнього і майбутнього поколінь.

Обласна державна адміністрація, обласна рада впевнені, що працівники лісової галузі завдяки високому професіоналізму і багатому досвіду, умілій організації лісогосподарського виробництва та впровадженню передових технологій, прогресивних методів господарювання і далі підвищуватимуть ефективність галузі, послідовно здійснюватимуть державну політику, спрямовану на раціональне використання, примноження та збереження лісових багатств.

Зичимо вам здоров’я й благополуччя, миру й злагоди, успіхів і натхнення. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, а Україні - процвітання.

Голова обласної державної адміністрації
С.О.Машковський

Голова обласної ради
В.Й.Француз

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога