Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 22 сентября 2014 г.

У Житомирі пройшли заходи до Дня партизанської слави

У рамках відзначення Дня партизанської слави у місті Житомирі відбулися покладення квітів до меморіальних дошок В.О. Кременицькому, З.Й. Кириленку, до пам’ятників Г.І. Шелушкову та О.Д. Бородію.

Біля пам’ятного знаку «Партизанам-підпільникам Житомирщини» відбувся мітинг з нагоди відзначення Дня партизанської слави за участю представників влади, ветеранів, громадськості.

Ветеран війни, колишній підпільник Іван Никифорович Якимчук, виступаючи перед присутніми, розповів: «Записався до підпільної організації, звідти - потрапив у партизанський загін. Там я в якості начальника і був до останніх днів війни. Під час війни отримав важке поранення – нині вже не можу самостійно ходити». Він також висловив сподівання, що Україні вдасться якнайшвидше повернутися до мирного життя.

Заступник міського голови Олександр Бочковський звернувся зі словами вдячності до присутнім ветеранів: «Ми пишаємося, що маємо можливість сьогодні бути поряд з Вами. Саме Ви боронили нашу незалежність і свободу. Сподіваємося, що нам не прийдеться повторювати Ваш подвиг. Дякуємо Вам за життя. Слава і низький уклін Вам!»

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога