Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 30 сентября 2014 г.

Вітання голови облдержадміністрації Сергія Машковського та голови обласної ради Віталія Француза з нагоди Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку

Шановні ветерани, представники старшого покоління!

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні це також і День ветерана. Прийміть найщиріші вітання з нагоди свята.

Цей день є символом єдності та спадкоємності поколінь – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, ветеранам війни і праці, взагалі всім літнім людям за вагомий внесок у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

Саме ви, дорогі ветерани та представники старшого покоління, присвятили своє життя чесній праці на благо суспільства, в роки війни захистили рідну землю в тяжкій боротьбі з фашистськими загарбниками, відроджували країну з попелу, розбудовували незалежну Україну. Ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадянська позиція є взірцем для підростаючого покоління.

Наразі наша держава знову переживає складні часи. Але ветерани та старше покоління громадян нашої країни і сьогодні, незважаючи на свій вік, передають багатий життєвий досвід молоді, сприяють у підтримці стабільності та злагоди в суспільстві. Сьогодні турбота про людей похилого віку, ветеранів та пенсіонерів – справа кожного громадянина України.

Прийміть щиру вдячність за патріотичне виховання молоді, за громадянську свідомість, за досвід, за важливий внесок у розбудову нашої держави та рідної Житомирщини.

Бажаємо вам міцного здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги, щастя та благополуччя!

З повагою

Голова Житомирської обласної державної адміністрації
Сергій Машковський

Голова Житомирської обласної ради
Віталій Француз

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога