Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
понедельник, 15 сентября 2014 г.

У Житомирі відбувся телемарафон «95-та, ми з вами!»

«95-та, ми з вами!», – у День міста на вул. Михайлівській гуртом вигукували житомиряни. Саме під таким гаслом у неділю, 14 вересня, відбувся телемарафон між Житомиром та Слов’янськом. Рідні, друзі та знайомі військовослужбовців, які перебувають у східному місті в прямому ефірі мали можливість побачити та обмінятися теплими словами зі своїми захисниками.

Підтримати військових 95-тої окремої аеромобільної бригади прийшли не лише близькі, але й мешканці міста, які підтримують житомирських десантників. Одночасно атмосфера радості і смутку панувала на Михайлівській протягом всього заходу. Діти не стримували емоцій, побачивши батьків на телеекрані, а дорослим іноді, які як ніхто розуміють складність ситуації, не вистачало сил вимовити і слова. Втім, протягом 2-х годин великим родинним колом, житомиряни підтримували наших захисників.

Під час марафону мешканцям міста продемонстрували кілька коротких документальних фільмів: про життя Слов’янська після бойових дій, розповіді військових про те, що відбувалося у цьому місті ще кілька місяців тому та про реалії війни на Сході.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин, спілкуючись з військовослужбовцями, побажав їм аби всі повернулися живими і здоровими якнайшвидше.

«Цього року ми не святкуємо День міста, буде ще багато свят. І справжнє свято буде лише тоді, коли ви всі живими та здоровими повернетесь у Житомир. Щастя вам, мужності. Ми вас всі чекаємо! 95-та, ми з вами!», – звернувся до військових Сергій Сухомлин.

Телемарафон організовано Житомирською міською радою ,громадською організацією "Це-TVоє", медіапідтримку забезпечив "Житомир.info".

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога