Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 16 сентября 2014 г.

На вихідних у Житомирі пройшли Дні фізичної культури і спорту

СТРІТБОЛ (ВУЛИЧНИЙ БАСКЕТБОЛ)
13 вересня 2014 року на спортивному майданчику по вул.Перемоги,3 управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради було проведено міський турнір зі стрітболу, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста.
У змаганнях взяло участь 16 команд.
І місце посіла команда - ”Житомир”.
ІІ місце посіла команда - ”Смайл”.
ІІІ місце посіла команда - ”Дрім-тім”.

ПАУЕРЛІФТИНГ
На базі міського культурно-спортивного центру міської ради управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради 13 вересня 2014 року було проведено міський турнір з пауерліфтингу, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста.
У змаганнях взяло участь 25 чоловік у 6 вагових категоріях.

БІЛЬЯРДНИЙ СПОРТ
У Житомирському більярдному клубі ”РІО” 13 вересня 2014 троку було проведено міський турнір з більярдного спорту ”Комбінована піраміда”, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста, в якому взяло участь 24 чоловіки.
Переможцем змагань став Олег Шкляр, друге місце завоював Олександр Барановський, а третє місце посіли – Едуард Корнійчук та Олександр Котлярчук.

ШАХИ
У дитячо-юнацькій спортивній школі № 1 управління освіти міської ради було проведено міський шаховий турнір, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста, в якому взяло участь 35 чоловік.
І місце посів Ратнер Давид, ІІ місце – Тіторенко Ольга, ІІІ місце – Башмаков Денис.

ВОЛЕЙБОЛ
На базі Житомирського національного агроекологічного університету 12-14 вересня 2014 року було проведено відкритий міський турнір з волейболу, присвячений Дню фізичної культури і спорту та Дню міста, в якому взяло участь 6 команд з Житомирської, Черкаської та Вінницької областей.
І місце посіла команда - «Біоресурс» (м. Житомир).
ІІ місце посіла команда - «А-пілот» (м. Умань).
ІІІ місце посіла команда - «Агроеколог» (м. Житомир).
ІV місце посіла команда - «Поділля» (м. Вінниця)

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога