Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 17 сентября 2014 г.

Кожен житель області може передати теплі речі для дітей з сімей переселенців

Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь повідомила, що департаментом вивчено потребу дітей шкільного та дошкільного віку з сімей переселенців у теплому одязі та взутті.

«Потреба у зимовому одязі майже забезпечена у дітей, котрі проживають у готелі «Спортивний», яким допомогла релігійна місія. Найбільше вони потребують теплого взуття. Нагальним питанням є закупівля нового взуття», - розповіла Світлана Гресь.

За її словами, Житомирський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді зобов’язався забезпечити теплим одягом і взуттям дітей з готелю «Житомир».

Щоденно з 9:00 до 19:00 у готелі «Спортивний» (вул. Фещенка-Чопівського, 18, м. Житомир) проводиться збір теплого одягу для дітей з сімей переселенців зі сходу країни. Телефон. для довідок: (0412) 47-03-47 – черговий у готелі та (0412) 47-44-13 – департамент сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський дав доручення Світлані Гресь на наступному засідання регіонального штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції до Житомирської області, надати інформацію про потребу у зимовому взутті для дітей з урахуванням розмірів та необхідних коштів для його закупівлі.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога