Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 18 сентября 2014 г.

Житомирщина успішно виконує план заходів по зменшенню споживання природного газу

Для забезпечення стабільної роботи підприємств житлово-комунального господарства в умовах обмеженого газопостачання, Кабінетом Міністрів України було схвалено постанову від 09.07.2014 № 296 «Деякі питання забезпечення населення, підприємств, установ та організацій природним газом до кінця опалювального сезону 2014-2015 років», однією з основних норм якої є зменшення на 30% лімітів споживання природного газу для теплопостачальних підприємств.

Обласними та Київською міською державними адміністраціями напрацьовано Плани заходів по зменшенню споживання природного газу теплопостачальними підприємствами на 30%.

Узагальнений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України План передбачає скорочення споживання природного газу у порівнянні з серпнем 2013 – березнем 2014 років на 29,6% або 2 471,1 млн. м3 (при запланованій потребі скорочення – 2 508,5 млн. м3), в тому числі за рахунок організаційних, технічних, кризових заходів та переведення на альтернативні види палива.

Житомирщина входить до трійки областей з найвищими показниками виконання технічних заходів, спрямованих на скорочення споживання природного газу (модернізація котелень та систем теплопостачання). У нашій області цей показник виконано на 88%.

Окрім цього, показник реалізації запланованих заходів по переведенню на альтернативні види палива у Житомирській області вже зафіксовано на рівні 85%.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога