Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 17 сентября 2014 г.

Сергій Машковський нагородив почесними грамотами облдержадміністрації рятівників Житомирщини

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський та голова обласної ради Віталій Француз привітали працівників системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області з професійним святом – Днем рятівника.

З початку цього року на Житомирщині працівники ДСНС врятували під час пожеж 33 людини, 20 осіб – у ДТП та 3 людини – на водоймах. Варто звернути увагу на те, що за вказаний період майже втричі збільшилася кількість знищених вибухонебезпечних предметів.

Як довели події останніх місяців, надзвичайники з нашої області вміють рятувати не лише життя, а й людські душі. Вони організовують дозвілля та надають психологічну допомогу нашим співвітчизникам, які прибувають на Житомирщину із зони проведення антитерористичної операції. Окрім цього, житомирські психологи працювали безпосередньо із жителями міста Слов’янська, а піротехніки проводили пошукові роботи вибухонебезпечних предметів на території Слов’янської ТЕС.

У своєму вітанні Сергій Машковський зазначив: «Ви обрали одну з найскладніших професій. Ризикуючи власним життям, ви не вагаєтеся і допомагаєте іншим. Щиро дякую вам за мужність, невтомну працю і за те, що самовіддано служите своїм співвітчизникам, захищаючи від небезпеки їхнє життя та спокій. Особливо варто відзначити вашу допомогу переселенцям із зони АТО. Бажаю вам міцного здоров'я, гараздів, належної уваги і турботи від держави».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і мужність, виявлені під час виконання завдань за призначенням, та з нагоди Дня рятівника Сергій Машковський нагородив Почесною грамотою облдержадміністрації РОМАНІВ Володимира Володимировича – старшого сержанта служби цивільного захисту, командира відділення 10 державної пожежно-рятувальної частини (м. Новоград-Волинський), ШАБЛЕЯ Андрія Миколайовича – підполковника служби цивільного захисту, заступника начальника центру з оперативного реагування оперативно-координаційного центру ДСНС України у Житомирській області, ШЕВЧУКА Сергія Миколайовича – майора служби цивільного захисту, головного інспектора Малинського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Житомирській області.

Житомирська обласна державна адміністрація
zhitomir-region.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога