Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 22 февраля 2014 г.

Міський голова Володимир Дебой запрошує житомирян на загальноміські збори

Житомирський міський голова Володимир Дебой ініціює проведення 22 лютого 2014 року о 15.00 год. на майдані ім. С.П. Корольова загальноміських зборів житомирян.

Мер Житомира Володимир Дебой запрошує всіх житомирян, які не хочуть, щоб їх місто палили та руйнували, зібратися мирно й висловити свою позицію.

«Я звертаюся до всіх небайдужих людей м. Житомира. Накал політичних пристрастей та конфронтації у м. Житомирі зростає. Є загроза і небезпека, що нова хвиля насилля може торкнутися м. Житомира, кожної родини, кожного підприємця, кожної, не дай Боже, домівки. Враховуючи ситуацію, яка є в місті, враховуючи звернення депутатів та громадськості, я оголошую на завтра – суботу – 14.00 год. позачергову сесію Житомирської міської ради по єдиному питанню – висловитися щодо ситуації в державі і в м. Житомирі та як не допустити нам конфронтації насилля.

Я також запрошую всіх небайдужих житомирян прийти на 14.00 год. до міської ради, а на 15.00 год. завтра, в суботу, провести загальноміські збори житомирян і висловити свою позицію, а також, як нам спільно діяти, щоб не допустити в Житомирі насилля і кровопролиття.

Ми не можемо допустити, щоб чужі люди, які приїхали сюди тимчасово, зробили у місті безлад і потім нам із цим було жити.

Звертаюся до всіх: прийдіть на 15.00 год. на загальноміські збори житомирян. Всі небайдужі люди, чекаємо вас на майдані Корольова», – звернувся до громади Житомира міський голова Володимир Дебой.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога