Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
пятница, 21 февраля 2014 г.

Отець Богдан закликав житомирян завтра приєднатися до загальноміських зборів

Настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору міста Житомира о. Богдан Бойко звернувся до житомирян і мешканців області з проханням бути мудрими та закликав приєднатися до загальноміських зборів житомирян, які відбудуться завтра о 15.00 год. на м-ні. ім. С.П. Корольова, за ініціативи Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

«Я звертаюся до вас, як священик. Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб досягти миру і спокою на нашій землі та в Україні в цілому. На жаль, є ті, хто використовують цей нелегкий час, щоб робити свої чорні справи – розбої, мародерства. Закликаю, по-перше, до молитви, щоб Господь проявив милість до нашого народу і відвернув всяке лихо, а, по-друге, щоб чоловіки самоорганізовувалися до добровільної народної дружини і стежили за тим, щоб не було ніякого вандалізму», – зазначив отець Богдан.

Він підкреслив, що у Житомирі не повинно бути місця насиллю та кровопролиттю.

«Я думаю, що завтра о 15.00 год. на майдані ім. С.П. Корольова ми, житомиряни, зберемося та разом вирішимо, як нам далі рухатися та мирно встановити лад і спокій у місті», – наголосив священик.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога