Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 20 февраля 2014 г.

У житомирських ВЖРЕПах знижуються тарифи

На засіданні виконавчого комітету міської ради 19 лютого 2014 року було розглянуто питання про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для КП «ВЖРЕП №13», КП «ВЖРЕП №16» та ПП «ВЖРЕП №4» і його дочірніх підприємств окремо по кожному будинку.

«Тарифи у КП «ВЖРЕП» № 13 і КП «ВЖРЕП» № 16 знижуються. Зменшення розмірів тарифів відбувається за рахунок зниження рівня накладних витрат», – зазначила Світлана Півоварова.

За її словами, рівень накладних витрат у КК «Коменерго», який раніше обслуговував території ВЖРЕПів № 13 та № 16, складав 63 %, а у КП «ВЖРЕП» № 13 і КП «ВЖРЕП» № 16 – 51 %.

До складу тарифу КК «Коменерго» входила плата за оренду всіх приміщень, а також великі нарахування на заробітну плату. ВЖРЕПи, маючи власну базу, зменшують свої тарифи. Зниження відбувається на 14,6 %.

Середній тариф у житомирських ВЖРЕПах складає 1,92 грн. Тарифи у кожному будинку від 0,38 коп. до 2,05 грн.

Житомирський міський голова Володимир Дебой звернувся до керівників ВЖРЕПів.

«Люди повинні знати про те, що їм зменшено тарифи. Зниження на 14 % – це суттєво. Головне, щоб послуги, які надаються, були якісними», – наголосив Володимир Дебой.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога