Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
среда, 19 февраля 2014 г.

Звернення міського голови Володимира Дебоя до житомирян

Ми стоїмо за крок до початку громадянської війни. Сьогодні в сусідніх містах уже палає вогнище, ллється людська кров.

Звертаюся до всіх: батьків, дітей, студентів – насилля, кров ми побачили вже майже поруч. І це реальність. Якщо ми сьогодні піддамося на будь-які провокації – ми втратимо і свободу, і життя, і свою незалежність. Сьогодні стоїть на межі й суверенність нашої держави.

Я вас закликаю, дорогі мої житомиряни, давайте будемо мудрими і свідомими. Ще зараз світить сонце, наші діти в садочках і школах, ми мирно працюємо у м. Житомирі. Тому нам потрібно зробити все, щоб нас почув Київ, наші сусіди і зупинили кровопролиття та насилля.

Питання розв’язання конфлікту, який уже дійшов межі, має бути вирішеним у Верховній Раді народними обранцями. Адже саме недієспроможність Верховної Ради, радикалізм привів до тієї ситуації, що є в Україні.

У м. Житомирі ми запроваджуємо цілодобове чергування, цілодобову «гарячу лінію» – 48-12-12 – задля вирішення всіх питань мирним шляхом.

Я також звертаюся до правоохоронців міста й області з тим, щоб ми були стриманими і щоб не допустити жодного прояву насилля на нашій житомирській землі.

Я думаю, що розум і достойне звання міста жита і миру ми виправдаємо та вийдемо з цієї ситуації достойно без втрат. Бажаю, щоб мир був на Житомирщині і нашій державі Україна.


Міський голова
Володимир Дебой

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога