Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
вторник, 28 января 2014 г.

Житомир очищають від снігу цілодобово. Вдень на вулицях працює 16 спецмашин

Після нічної зміни 16 снігоприбиральних машин продовжили очищати місто Житомир від снігу. Вони здійснюватимуть прибирання протягом усього дня.

«Місто очищується від снігу цілодобово. Періодично здійснюється перезміна, коли одні водії передають техніку іншим», – наголосив начальник комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун.

Ще вночі у першу чергу очистили дороги, по яких здійснюється рух громадського транспорту, спуски, підйоми, мости та шляхопроводи. Протягом дня, крім прибирання другорядних вулиць м. Житомира, періодично повторно очищаються і першочергові об’єкти.

Олександр Марцун підкреслив, що цієї зими вдосталь заготовлено піщано-соляної суміші, є запас палива, закуплено нові одиниці техніки.

КП «УАШ» має в наявності 34 одиниці спеціалізованої техніки для прибирання вулиць. На кожній машині, за ініціативи міського голови Володимира Дебоя, встановлено GPS-трекери, що дозволяють постійно тримати на контролі рух спецавто, швидкість руху, час, витрачений на рух та на зупинки. Відпрацьовують систему контролю за кількістю та якістю використання піщано-соляної суміші для посипання доріг.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога