Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
суббота, 25 января 2014 г.

Під час прямого ефіру обговорили рішення обласної ради про виділення субвенції для житомирського ТТУ

Проблеми та перспективи розвитку транспортної системи м. Житомира обговорили у прямому ефірі на ЖОДТРК заступник міського голови Юрій Мойсеєв, депутат міської ради Олександр Величко, голова профспілки КП «ЖТТУ» Олег Котенко.

У програмі «Гаряча лінія» Юрій Мойсеєв прокоментував рішення депутатів обласної ради щодо затвердження обсягу державної субвенції для м. Житомира на транспорт і зв’язок.

Нагадаємо, що 23 січня 2014 року без обговорень і навіть без інформування керівництва міста депутати Житомирської обласної ради затвердили обсяг державної субвенції для м. Житомира на транспорт і зв’язок на рівні 21 млн. грн. А це – на 13 млн. грн. менше від мінімальної потреби ТТУ. Міський голова Володимир Дебой наголосив, що таке рішення вже з початку року ставить ТТУ на грань банкрутства, невиплати заробітної плати та є великим ударом для бюджету міста Житомир.

«Я вважаю таке рішення ганебним по відношенню до ТТУ. Ми подавали свої пропозиції і розрахунки, проте нас навіть не вислухали. Це рішення вже зараз підштовхує працівників ТТУ до майбутніх страйків. Щоб ТТУ розвивалося, треба збільшувати суму субвенцій», – зазначив Юрій Мойсеєв.

Його позицію поділяє і депутат Житомирської міської ради Олександр Величко.

«Потрібно розуміти, яким є бюджет розвитку міста Житомир. Те, що роблять депутати обласної ради над ТТУ – це наруга над підприємством. Вони ставлять у безвихідь понад 800 працівників, у яких також є сім’ї», – підкреслив Олександр Величко.

У свою чергу голова профспілки КП «ЖТТУ» Олег Котенко розповів, що працівники ТТУ вражені та обурені рішенням обласної ради.

«Ми враженні і тим, що нас проігнорували, і тим, яким способом. Ми починаємо серйозну роботу і будемо підіймати питання додаткової субвенції», – заявив Олег Котенко.

Крім цього, відповідаючи на запитання телеглядачів, у студії були розглянуті питання зменшення кількості маршруток на вулицях міста, збільшення кількості тролейбусів і трамваїв на ТТУ, врегулювання роботи приміського транспорту на території м. Житомира.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога