Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 30 января 2014 г.

30 січня виходить оновлена газета «Місто»

Врахувавши пропозиції житомирян, які надсилали свої листи до редакції газети «Місто», враховуючи необхідність та щире бажання колективу покращити газету, сьогоднішній номер вийде оновленим. Це лише початок змін.

У номері: коментарі, роз’яснення депутатів Житомирської міської ради, інтерв’ю, ексклюзивний матеріал про Польщу та чим Житомир подобається Генеральному Консулу Речі Посполитої.

«Гаряча» п’ятниця: сесія міської ради, засідання виконкому – Житомир став прикладом міста, де влада разом із громадою.

Про роль і роботу депутатських комісій розповідатимуть голови постійних комісій міської ради – Геннадій Забродський, Василь Кучик, Сергій Мірошніков, Юрій Ткаченко та Володимир Башек.

Актуальне інтерв’ю про те, яким буде бюджет Житомира цього року й що від нього очікувати житомирянам – розповідає директор департаменту бюджету і фінансів Житомирської міської ради Сергій Гаращук.

Про життя, захоплення, про те, чи легко жінці займати депутатське крісло – поділилася депутат міської ради Тетяна Шкуропат.

Нові рубрики, фотоконкурс «Житомир і житомиряни» – все це та багато іншого читайте у свіжому номері газети «Місто», який виходить сьогодні, 30 січня.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога