Поиск по этому блогу

Общее количество просмотров

Статистика сайта

Посетители по странам Посетители за последние 24 часа Flag Counter
четверг, 23 января 2014 г.

Контроль за якістю очищення доріг буде посилено

34 одиниці спеціалізованої техніки для прибирання вулиць має в наявності КП «УАШ». На кожній машині за ініціативи міського голови Володимира Дебоя встановлено GPS-трекери, що дозволяють постійно тримати на контролі рух спецавто, швидкість руху, час, витрачений на рух та на зупинки. Також планують відпрацювати систему контролю за кількістю та якістю використання піщано-соляної суміші для посипання доріг. Про це розмовляли 22 січня 2014 року у прямому ефірі на Житомирському обласному телебаченні під час обговорення роботи житлово-комунальних служб у зимовий період.

«Сьогодні дуже складно прибирати сніг у місті, коли на узбіччі припарковані авто. Більш якісно та комплексно комунальні служби можуть очищати дорогу в нічний час, коли інтенсивність машино потоку нижча. Проте, ми зіштовхуємося з іншою проблемою – припаркованими автомобілями», – сказав учора у програмі «Віч-на-віч» Володимир Кропивницький.

Нагадаємо, у ніч із 22 на 23 січня 2014 року дороги м. Житомира вже традиційно очищали від снігу 16 одиниць техніки – 6 піскорозкидачів, екскаватор, 3 плужнощіточні автомобілі, 4 підмітальні трактори і 2 грейдери.

Щоб не допустити накату та утворення льодового шару, спочатку дороги посипали піщано-соляною сумішшю, потім очищали їх від снігу і повторно посипали сумішшю.

Житомирська міська рада
www.zt-rada.gov.ua

0 коммент.:

Архив блога